Dotace Virtuální podnik - příjem žádostí pokračuje

Jste malá nebo střední firma, která chce zvýšit svou konkurenceschopnost a efektivitu pomocí digitalizace a automatizace? Stále ještě máte šanci získat finanční podporu od státu. Nezmeškejte tuto příležitost. 


Pro všechny malé nebo střední podniky, které plánují modernizaci a zvyšování efektivity díky digitalizaci, mají právě teď ten správný čas podat žádost na finační podporu.


  • Ministerstvo průmyslu a obchodu od 3. 7. 2023 příjímá žádosti na výzvu v rámci programu Virtuální podnik. Jedná se o program, který nabízí finanční podporu pro nákup moderního hardwaru a softwaru. Cílem je pomoci podnikům na českém trhu, vylepšit jejich digitální schopnosti v oblastech jako automatizace, kybernetická bezpečnost, propojení procesů a další.

  • Až 40% nákladů vašeho projektu může být pokryto dotací v rozmezí od 250 tis. Kč od 200 tis. EUR.

  • Uzávěrka pro podání žádostí je 2. listopadu 2023, ale nečekejte dlouho – mohlo by dojít k předčasnému ukončení příjmu žádostí kvůli vyčerpání dostupných financí.   


Pokud se cítíte ztraceni v procesu podávání žádostí, nemějte obavy. Spolupracujeme s odbornou agenturou, která vám společně s námi pomůže připravit všechnu potřebnou dokumentaci. Co víc? Část nákladů na služby agentury můžete zaplatit právě z této dotace. 


Máte otázky nebo potřebujete více informací o tom, jak získat tuto dotaci?
Kontaktujte napřímo: 
Tomáš Rolc, Sales Director trolc@smartfp.cz  | T: +420 774 872 780


Je to vaše šance udělat velký krok vpřed v digitálním světě. Přidejte se k firmám, které už tuto příležitost využily, a nezůstávejte pozadu!


My už to vymyslíme

Řekněte nám svou představu o ideálním systému a zbytek nechte na nás.