Integrace se systémy, které už používáte


SmartFP se umí napojit na systémy, které už máte zavedené a které vám vyhovují. Propojením získáte sdílení společných dat, odstraníte zdvojené zapisování do jednotlivých systémů a zrychlíte tím řešení procesů. Integrace s novými systémy stále přibývá. Pokud používáte systém, který v našem portfoliu zatím nemáme, integraci vyřešíme.


       

Informační systém Abra se využívá pro řízení malých, středních i velkých firem. SmartFP se aktuálně umí napojit na agendu faktur a docházky. Propojením systémů tak odpadává zdojené zapisování dat.

Společnost DigiSign poskytuje služby v oblasti elektronického podepisování. S DigiSignem akcelerujete obchod, zjednodušíte administrativu, zrychlíte procesy. Zrušte ve firmě papírové podepisování, prakticky všechno můžete mít elektronicky. Elektronické podepisování je integrováno do SmartFP.

Společnost DreamView je česká společnost, která zajišťuje vzdálenou obchodní komunikaci, identifikaci klientů, biometrický podpis. Právě elektronické podepisování dokumentů je integrováno do SmartFP.

Esigno je inovativní platforma pro elektronické podepisování dokumentů, která Vám zajistí, že již nemusíte tisknout, skenovat či archivovat papírové dokumenty. Spolu s funkcemi jako vytěžování identifikačních dokladů, editace formulářových prvků, přidávání příloh a mnoho dalšího, Vám Esigno dokáže plně automatizovat jakékoliv podepisování firemní dokumentace. Rychle, efektivně a bezpečně. Elektronické podepisováním prostřednictvím Esigno je integrováno do SmartFP.

HELIOS je skupina podnikových informačních systémů (ERP), které jsou rozděleny podle velikosti a zaměření podniků. S tímto systémem si SmartFP umí sdílet účetní data i kompletní data z personální agendy. Propojením obou systémů odpadá pro uživatele zdvojené zadávání.

POHODA je komplexní účetní a ekonomický software pro malé, střední a větší firmy z řad fyzických i právnických osob. Umožňuje vést účetnictví i daňovou evidenci a vyhoví plátcům i neplátcům DPH. Systém je oborově neutrální a je vhodný nejen pro živnostníky, podnikatele a společnosti, které se zabývají obchodem a poskytováním služeb, ale i pro svobodná povolání a účtující příspěvkové a neziskové organizace. Propojení přenosu dat mezi Pohodou a SmartFP zamezuje zdvojenému zadávání.

Společnost Sefira poskytuje služby v oblasti elektronické identity, budování infrastruktury veřejných klíčů (PKI) a implementace HSM technologií. Se SmartFP proběhla integrace v oblasti elektronického podepisování a archivace dokumentů.

Společnost Signi poskytuje klientům a partnerům komplexní služby v oblasti digitalizace a elektronického podepisování dokumentů – prostřednictvím aplikace Signi.com, kterou lze pohodlně používat jak na stolním počítači nebo laptopu, tak i na tabletu nebo chytrém telefonu. Jediné, co budete potřebovat, je připojení k internetu. Řešení také dokáží implementovat do prakticky libovolného už existujícího nástroje, který při práci možná už používáte. Elektronické podepisování prostřednictvím Signi je integrováno do SmartFP.




My už to vymyslíme

Řekněte nám svou představu o ideálním systému a zbytek nechte na nás.