Newsletter SmartFP 10/2022

10. 10. 2022

Vážení příznivci platformy SmartFP, je tu říjnový newsletter s novinkami ve SmartFP. Přinášíme Vám další várku nových funkcí v systému! 

Řízení projektů v novém kabátě
Projekty můžete řídit prostřednictvím modulu Fast Task, kde každý zadaný úkol nabývá různých stavů (např. příprava, realizace, vyřešeno..).  Doposud byly stavy systémově nastaveny a limitovány počtem. V aktualizovaném modulu si stavy nastavujete úplně sami! Dáváme vám možnost řídit projekty čistě po svém!

Seznámení se zprávou
V modulu Verify Manager, prostřednictvím kterého seznamujete zaměstnance se zákonnými předpisy a interními dokumenty, už nemusíte informace vkládat jen formou příloh. Nově je možné do systému vložit jen prostý text. Jedná se o ideální řešení pro kratší zprávy, které je potřeba rychle odeslat k seznámení.

Automatické obnovení kurzů s danou platností
SmartFP nově automaticky hlídá, aby Vašemu zaměstnanci nepropadlo žádné školení. V E-learningu jsme přidali možnost automatického obnovení kurzů podle zadané platnosti.

Zobrazení časových dat nejen v Ganttově diagaramu
Využijte nové možnosti si zobrazit data související s časem (docházka, rezervacezasedacích místností, aut) v kalendářním uspořádání. Zároveň při řízení projektů jistě oceníte grafické znázornění posloupností aktivit v čase. Ihned tak vidíte, zda se některé činnosti nepřekrývají.

Pokud něco v systému SmartFP postrádáte, nebo byste ocenili jakoukoli funkci, která by vám práci v systému usnadnila, napište nám!

My už to vymyslíme

Řekněte nám svou představu o ideálním systému a zbytek nechte na nás.